FramilyOver het boek

De millennials komen in de media vaak aan bod. Meestal zijn ze echter kinderloos, alsof je niet langer jong bent zodra je een kind op de wereld zet. En laat het nu net de millennialouders zijn die onze maatschappij in alle stilte drastisch aan het hertekenen zijn.

Dit boek brengt voor het eerst een genuanceerd portret van deze generatie, die eigenzinnige en positieve oplossingen zoekt voor een betere work-life balance. Ze zijn zo de stille drijvende kracht achter noodzakelijke veranderingen in onze maatschappij. Hun ‘framily’ – een combinatie van friends en family – speelt hierin een cruciale rol.

Over de auteurs

Filip Lemaitre houdt bij Trendwolves.com de vinger aan de pols van alles wat leeft bij millennialouders. Filip, babyboomer met focus op gen Y, is partner in Trendwolves.com. Amélie Rombauts houdt bij Trendwolves.com de vinger aan de pols van alles wat leeft bij millennialouders. Amélie, fulltime gen Y’er, is oprichtster van de populaire blog DaronsDaronnes.com, een online ode aan ouderschap.

(Bron: http://www.lannoo.be/framily)

Séverine Van De Voorde, lector aan onze opleiding en doctor in de Psychologische Wetenschappen, wierp een psychologisch blik op een aantal stukken uit hun boek.